Krachtige Woorden, Sterke verhalen
Verhalenverteller en Woordartiest Giovanni Masetti

Wie ben ik:


Mijn naam is Giovanni Masetti, Levensartiest en Creatieve duizendpoot. In die hoedanigheid doe ik verschillende projecten onder de naam  “Krachtige woorden, sterke verhalen” en onder de werktitel “STERKSTE VERHALEN”

 Levensartiest:


Als levensartiest zie ik het als mijn missie om het orale verhaal te promoten. Dit eeuwen oude ambacht mensen amuseert, doceert en verbind. Het brengt mensen soms tot nieuwe inzichten en daarmee tot creatieve oplossingen voor hun dagelijkse uitdagingen.

 Creatieve duizendpoot en Verteller:

Als creatieve duizendpoot vind ik het geweldig om steeds nieuwe dingen te bedenken om het orale verhaal al dan niet met andere organisaties op de kaart te zetten. Ik organiseer geregeld activiteiten waarvoor ik vertellers benader en ze koppel aan andere disciplines zoals dans, muziek en andere podium kunsten.


Ook vertel ik graag verhalen aan allerlei doelgroepen: voor kinderen zijn dit veelal theatrale vertelvoorstellingen en voor volwassenen is dat vaak intuïtief vertellen.


foto 1e en 3e : Sebastiaan ter Burg, CC BY licentie: http:// creativecommons.org/licenses/ by/4.0/