Krachtige Woorden, Sterke verhalen
Verhalenverteller en Woordartiest Giovanni Masetti

 “Niemand zoals jij”

te boeken vanaf 15 december 2016

een verhaal over de

 
Het thema in Niemand is zoals jij is eigenwaarde en zelfbeeld. De wereld leert: je bent in tel als je slim, knap of getalenteerd bent. God leert: je bent bijzonder om wie je bent, zonder voorwaarden!

De Nerflanders deden elke dag hetzelfde: ze gaven elkaar stickers. De Nerflanders die er mooi uitzagen, met glad hout en glanzende verf, kregen altijd gouden sterren. Ook zij die iets heel goed konden, kregen sterren. Maar de Nerflanders die weinig bijzonders konden, of van wie het hout beschadigd was, kregen grijze stippen.  Niemand is zoals jij is een hartverwarmend verhaal met een boodschap is van wezenlijk belang voor kinderen én volwassenen: het maakt niet uit wat andere mensen van hen denken.

Jolanda Kromhout en Eveline en Giovanni Masetti laten het verhaal gebaseerd op deze bestseller van Max Lucado op hun eigenwijze tot leven komen. Het is  een (interactieve) familievoorstelling. In dit verhaal laat Eli, de houtsnijder, ons begrijpen dat we allemaal onze talenten hebben en ook allemaal dingen waar wij minder goed in zijn. Maar wij zijn goed zoals wij zijn.


Deze prachtige familievoorstelling is geschikt voor kinderen van 5+ maar is zeker ook geschikt voor volwassenen. Deze voorstelling is zeer geschikt als kerstvoorstelling op o.a. scholen, kerken, (gespreks)kring, Maar ook zeker voor bijvoorbeeld campings of (culturele) festivals of boekhandels. Maar zou ook op bv een verjaardagsfeestje aangeboden kunnen worden.

 Deze voorstelling bestaat buiten de eigenlijke voorstelling uit:

·       nabespreking/verwerkingsactiviteit (met leuke kleurplaat)

·       presentatie van het prentenboeken: “niemand zoals jij” (diverse varianten)

·       mogelijkheid tot aanschaf van de boeken en DVD

voor meer informatie en boekingen neem contact op met:

Giovanni Masetti

giovanni@krachtigewoorden.com

06 42 800 110           

   

of via het contact formulier 

Dit project is mede mogelijk gemaakt en ondersteund door Ark Media de uitgever van "Niemand zoals jij"